Tonsser Indgår Samarbejde Med BT

bt-tonsser-video2x

Vi har indgået et partnerskab med den danske avis BT og deres sportsafdeling, for at kunne bringe Tonsser-relateret materiale til den danske befolkning. Ikke nok med det, så ser vi det som den bedste måde, hvorpå vi kan fremhæve alle vores fantastiske brugere inden for ungdomsfodbold og seniorfodbold.

Hvad går partnerskabet ud på?

Du har nu mulighed for at få din video promoveret af BT Sporten, da det er en del af vores samarbejde med dem. Det vil dermed sige, at vi sender BT minimum en video fra vores brugere om ugen. Så det gælder om at komme igang med kameraet.

Vi leverer ligeledes fodbold-relaterede historier og tests til BT, såsom vores Champions League Test.

Husk at uploade din video!

anton-holch-lethrobert-harmiz moses-lametsch

Hvis i skal have chancen for, at netop jeres video bliver vist på BT Sporten, så husk at uploade jeres videoer på vores app, eller send dem til os på facebook eller mail. Så bliver det måske din video, der når de 50.000 visninger. Vi sender minimum en video til BT Sporten hver uge.

Tonsser videresender ingen videoer til BT, uden at have modtaget accept fra den pågældende bruger/fodboldspiller

Hvilke videoer bliver udvalgt?

Vi har selvfølgelig en stor forkærlighed for de tekniske videoer af vilde langskud og vanvittige finter, da vi jo gerne vil vise talenterne frem. Men vi elsker en sjov video ligeså meget som den almindelige danske fodboldfan. Så hvis du har en sjov video, en vild tackling, en video af en sjov træner, en god sang fra omklædningsrummet eller noget helt femte, så er det bare at komme igang. Ingen video er for dum og intet skud er for heldigt, så længe det handler om fodbold.

Hvilken Champions League Spiller Er Du?

screen-shot-2016-11-17-at-14-42-58

Vi har også lavet en Champions League Test i samarbejde med BT, hvor i vil kunne finde ud af, hvilken spiller i minder mest om? Med mere end 250 mulige spillere at matche med, så er det en af verdens mest realistiske fodbold-tests til dato. Klik på billedet og find jeres match.